The Barn

The Waystation Barn is our latest renovation.  This luxury 1 bed apartment with private garden is on the south west side of the Waystation. We kept features such as the 7 metre high barn ceiling and massive riverstone wall in the heart of the structure and added oversized doors and windows to enhance the light and airy feel of the place.

We rebuilt using only the stunning local wood and stone which dominates the space and accentuated it with good lighting, glass and mirror elements.   The place constantly changes colour during the day with the angle of the sun.  Upstairs, the mezzanine lounge area has a T.V./wifi, large sofa and coffee table facing south over the mountains. Cross the balcony bridge and you will discover a large ensuite bedroom with a kingsize bed, plenty of storage and spacious shower room.

Downstairs the open-planned dining/kitchen area (fully equipped with plenty of storage) leads onto the garden with further seating and  a barbecue. The gite next door has a plunge pool, however, just a 2 minute drive down our road is a newly opened large swimming lake surrounded by mountains and bordered by a sandy beach.  It is filtered every 24 hours, with new changing room facilities for those who like their swimming wild but not too wild.

Ideal for adventurers looking for a totally unique space who don’t want to compromise on the little luxuries in life. Not suitable for children due to the balcony and the valuable furnishings we’ve invested in the place.

For details, availability and best rates please contact us directly on daniela@waystation.fr or 0033 468 20 65 33